19 Ağustos 2013 Pazartesi

Güncel bir diziye başlama hatası :s

Böyle bir hatayı nasıl yaptım ben de bilmiyoruumm :(( So Ji Sub hayranı biri olarak yeni dizisinin olacağını facebook fan sayfasından görmüştüm hatta tanıtımına da bakmıştım ama neden başladım kiii niye beklemedim en azından 10 bölüm yayınlansaydııı.. Şimdi hafta hafta beklicem de öyle izleyebilicem buna nasıl dayanırım bennnn :)))
Haftasonu baktım aa hangi ara başlamış bu dizi hatta 4 bölüm ne ara yayınlanmı derken kendimi o 4 bölümü çoktan izlemiş ve bayıldığım bir el hareketini ayrı ayrı sahnelerde bulmuş yerlerini ezberlemiş defalarca da seyretmiş buldumm :(( aşağıya o sahneleri bulup eklemeye çalışıcam inşallah :)) durup durup seyredesim var o hareketini o derece bayıldım.. :)

Neyse dizimizin ismi The Master's Sun.. Başrollerde;
So Ji-Sub ve Kong Hyo-Jin ikilisi

Konusu: Tae Kong-Sil (Kong Hyo-Jin), önceden yaşamış olduğu bir olay sebebiyle hayaletleri görebilmekte.. Hayaletler zavallı kızımızı buluyor ve son dileği diyelim :) onu Kong Sil sayesinde gerçekleştiriyorlar.. Ama korkmamak mümkün değil ve birden fazla olduklarını da düşünürsek hem korkudan hem de uyuduğu ya da sarhoş olup bilincini kaybettiği zaman hayaletler bedenine girebiliyo ve bu yüzden uykusuz geceler geçiriyor.. 

 
Joo Joong-Won (So Ji-Sub) ise başarılı, hırslı, zengin şirket sahibi :)) kızımızla yolları kesişiyo ve Kong Sil, Joong-Won'un yanında olduğu ona dokunduğu zaman hayaletlerin yok olduğunu fark ediyor.. ve tabiki peşini bırakmıyo :)) nasıl bırakmasınnnn :) işte benim bayıldığım hareketi de burda devreye giriyo :)) kıza sürekli defol diyo ama yaptığı o el hareketi beni benden alıyo mu desem ne desem bilemedimmmm :))))

İşte aşağıdaki video 1.06'da "Kaybol" deyip yaptığı o hareket :)) dizi bitene kadar da onlarca defa görürüz heralde :D
4.bölüm 2.part'ın ilk dakikasında da var :)) aynı partın 15. dakikasına yakın yine var dedim ya bunları tekrar tekrar izliyorum :))
Kaybolll :)

 

Kızımız, Joong-Won'a hayaletleri görebiliyorum dese de inanmamıştı ama sarhoş olduğunda bedenine tanıdığı birinin girdiğini anlayınca olaylar değişti tabi.. Yıllar önce o kız arkadaşıyla kaçırılıp fidye istenmiş fakat kız arkadaşının da fidyecilerle ortak olduğunu anlamış ama araba kazasında kız ölmüştü.. Bu yüzden ölen kız arkadaşından parasının kimde olduğunu öğrenmesini istiyo :)) -hala para derdinde :D- 
Böylece kızı artık yanında tutuyo.. Anlaşma yaptılar kız ona dokunarak hayaletlerden kurtulabilecek diğeri de parasına kavuşacak :))
 Ama onları hangi sebeple izlediğini henüz çözemediğim aynı şirkette çalışan biri daha var.. bakalım sonraki bölümlerde (ne zamaannnn :(( yavaş yavaş ortaya çıkacaktır..

 

Sizin de izlemenizi kesinlikle tavsiye ediyorum ama tamamen bittikten sonraa :)))

4 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. :)) eğer bekleyebilirim diyosanız başlayın :)

      Sil
    2. başladım bitti =) senle aynı durumdayım

      Sil
    3. hemen gelsin istiyorum diğer bölümleri de dayanılmıyo kiii :))

      Sil

Değerli Yorumlarınız: