27 Ocak 2013 Pazar

Yeniyimm :))

Blog dünyasına yeni girdim sayılır çekilişler vasıtasıyla :) blog nedir nasıl kullanılır öğrenmeye çalışıyorum.. Sizler kadar çözebilmiş değilim henüz ama yavaş yavaş olacağına inanıyorum.. Kazandığım ilk blog hediyemi dün öğrendim ve çok sevindim.. Böyle şeylerin başıma geleceğini tahmin etmezdim ama bu aralar şans benden yana sanırım..
Kazandığım bu çekilişle ben de biraz blogu kurcalayım ben de bir iki bir şey karalayım istedim.. Ahım şahım bir yazar olamam elbette ama küçük de olsa insanlara fikir verebilecek şeyler çıkacağını umuyorum.. :)) Sevdiğim ve bahsedeceğim şeylere gelirsek ilk olarak Kore dizilerine tutkun birisi duruyo karşınızda :) 1,5 seneyi geçiyo ne zaman fırsat bulsam Kore dizilerine başlıyorum ve bir çırpıda bitiveriyo.. Bunun yanında Hint Filmlerine bayılıyorum.. Bu ikisi vazgeçilmezlerim arasında.. İzlediklerim ve izlemekte olduklarım hakkında burda bi şeyler yazmayı düşünüyorum.. Bunlara ek olarak fırsat buldukça (bulmaya çalışıyorum) kitap okuyorum.. Blog hediyemden bahsetmiştim "Mavi Elbiseli Şeytan" ve "Zaman Gezginleri Kerim ile sibel" isimli iki kitap kazandım.. Elime ulaşır ulaşmaz Mavi Elbiseli Şeytan'a başlamak istiyorum ve burda bahsedeceğim ilk kitap da onlar olsun istiyorum onların uğuruna inanarak :)) Şimdilik benden bu kadar, paylaşımlarımın devam edeceği günlere diyerek hoşçakalınn.. :))

4 yorum:

  1. Ne güzel yazmaya başlaman.Kitapları hemen göndermem lazım sanırım:) Bu arada tek izleyicin olarak ilk yorumumu bırakayım dedim. Nice yazılara

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim inşallah gelir devamı :))

      Sil
  2. Blogunuz hayırlı olsun :)
    Banada beklerim http://ojebalonjoje.blogspot.com/

    YanıtlaSil

Değerli Yorumlarınız: